1. Home
  2. Over ons
  3. Leiderschap
  4. Christophe Beck
Christophe Beck

Christophe Beck

Christophe Beck is President en Chief Operating Officer van Ecolab Inc.

Christophe Beck is president and chief operating officer van Ecolab Inc., de wereldleider in water-, hygiëne- en energietechnologie en -services die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen.

Voordat Beck in 2019 werd benoemd tot president en chief operating officer vervulde hij verschillende senior managementfuncties. Zo was hij executive vice president en president van de Global Industrial Group van Ecolab; executive vice president en president van Nalco Water, een Ecolab-bedrijf; en executive vice president en president van International Regions. 

Eerder was Beck executive vice president en president van Global Integration en verantwoordelijk voor de fusie tussen Ecolab en Nalco. Daarvoor vervulde hij bij Ecolab de functie van executive vice president, Institutional Sector; senior vice president en general manager, Institutional Foodservice - Noord-Amerika; en senior vice president, Corporate Marketing and Strategy.

Voordat Beck in 2007 in dienst trad bij Ecolab was hij 16 jaar werkzaam als senior manager bij Nestlé, waar hij grote regionale en internationale bedrijven aanstuurde vanuit verschillende regio's voordat hij hoofd werd van corporate sales voor Europa. Eerder in zijn loopbaan werkte hij aan een ruimteshuttleproject voor de Europese Ruimtevaartorganisatie.

In 2006 werd Beck uitgeroepen tot  Young Global Leader of the World Economic Forum vanwege zijn prestaties en inzet voor een betere wereld.

Beck studeerde af in engineering aan het Swiss Federal Institute of Technology. Ook is hij lid van de strategische adviesraad van dit instituut.

 

Neem contact op met Christophe Beck op sociale media:

LinkedIn icons

Een slimme manier waarop bedrijven kunnen omgaan met waterschaarste

Ter ere van Wereldwaterdag vertelt Christophe Beck, president en COO van Ecolab hoe bedrijven naar zijn mening kunnen bijdragen aan duurzamer waterbeheer.

The Circulars 2019

Christophe Beck, president en COO van Ecolab, deelt zijn mening over de circulaire economie in verband met zijn betrokkenheid bij The Circulars. Dit is een initiatief van het World Economic Forum en het Forum of Young Global Leaders.

Gerelateerde perspectieven

Our search returned no results.